Cégismertető

A jelenleg működő, a régióban elismert építőipari vállalkozás alapjait évekkel ezelőtt Koczkás Ferenc tette le, melyben nagyfokú szakértelemmel rendelkező munkatársi gárda támogatta.
Fő tevékenységi körünk az építőiparban építőmesteri és szakipari munkák generál- és alvállalkozói szintű kivitelezése. Profilunk széleskörű, hisz munkáink az ipari létesítmények, csarnokok kivitelezésétől hideg- és melegburkolatok készítésén át családi házak építéséig terjed. Mind közületi, mind magánmegrendelők számára állunk rendelkezésre épületek teljes körű kivitelezésével, lakások részleges és teljes felújítási munkáival, valamint vállalunk üzemeltetői karbantartási munkákat. A kivitelezés mellett vállalunk bonyolításokat, műszaki ellenőrzést, költségvetés készítést.
A cég kőműves-, festő és burkolóbrigádjai szaktudása kiváló, jelentős szakmai ismerettel rendelkeznek. Az új technológiák megismerését rendszeres továbbképzéseken biztosítjuk. Állományunk mobilizált, ezért az ország számos területen vállalunk kivitelezést.
Referenciamunkáink megtekintésével Önök is bepillantást nyerhetnek tevékenységünkbe. Célunk továbbra is a fokozatos, dinamikus fejlődés és az elért eredményeink megtartása.
Reméljük, hamarosan Önt is megrendelőink között üdvözölhetjük.

Cégadatok

Ügyvezető igazgató:   Koczkás Ferenc
Műszaki igazgató:   Szabó Péter
Cégjegyzékszám:   CG. 08-09-015740
Adószám:   14153101-2-08
Bejegyzés helye:   Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság,
 mint Cégbíróság
Számlavezető bank:   Raiffeisen Bank Zrt., számlaszám:
 12096729-00244271-00100002
 
 

BELLMANN Kft.  9026 Győr, Galántai út 34.
Tel.: 96/335-199  Fax: 96/322-549  E-mail: bellmann@bellmann.hu

Készítette a Webjel Stúdió